sunnuntai 21. elokuuta 2011

vihdoin!

...sain itseäni niskasta kiinni ja päivitin vihdoin kuvia!

eli tässä kesän tuotos!


Tässä tärkein uudistus! nukkeperheeni on saanut isän joukkoonsa! (outo asento tossa kuvassa...)
ostin helsingistä, suomen kansallismuseosta.


tämän vaihdoin tänään kaveriltani ja ihastuin siihen! siitä tulee täydellinen kaappi hienolle astiastolle! takaseinä on peiliä... en tiedä mistä kaveri saanut, mut ihana on!


ostin kesällä kirpputorilta nämä mielestäni kivat puutarha"kiikkutuolit".


tämän saunan nukkekotini pihaan tein viime vuoden lopulla koulussa lisätyönä! Minun mielestä siitä tuli aika kiva... eli nyt on heillä pihasauna...


eli tollainen sisältä...


neuloin myös kesällä pienen peitteen nukkekotini sänkyyn... aika paksua lankaa, eikä kuvasta varmaan erotu, mutta oikein nurin ruuduilla...ostin tämän kesällä Hesasta. mielestäni ihana! tulee tulevaan kahvilaan, joka tulee uuteen nukkekotiin, joka on todella kesken eräinen, eli kaikki seinä, lattiat, katot, väliseinät ja takaseinä on valmiina palasina, seuraavaksi oviaukot ja ikkuna reiät...


käytiin lomalla Virossa ja sieltä ei mukaan muuta lähtenyt (nukkekoti-tavaraa!) kuin tuo pikku koira ja ihana pieni "viikinki"! kuva ei saa viikinkiä hyvän näköiseksi, mutta tuolla minun nukkekodissani se on kyllä hienon näköinen!


tein tytöille pienen helmiastian, helmet on leikattu sellaisesta muovinauhasta... ja lankakerän... aika söpöt!sain äidiltä pienen enkeli"patsaan"!Ja sit vielä lomailu kuvia mökiltä, meren rennasta!Ihana kesä on takana!
 kyllä minä nyt koulunkin aikaan ehdin silti nukkekoteillakin, yritän päivittää ainakin viikon välein...2 kommenttia: